AKP'de istifa depremi sürüyor

AKP'de istifa depremi sürüyor

AKP'de adaylara tepki istifaları dinmek bilmiyor.

Balıkesir'de geçen pazar günü Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı toplantıda, Balıkesir ve ilçelerinde belediye başkan adaylarının açıklanmasından sonra AKP'de istifa depremi yaşandı.

AKP'li Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel partiden istifa etti. Başkanın istifasının ardından, bazı belediye meclis üyeleri ile parti yönetiminden de istifaların geleceği bildirildi. İstifa furyası Bigadiç ile kalmadı, Savaştepe ve İvrindi'de de sürdü.

 

AKP Savaştepe Belediye Başkan adayının Turhan Şimşek olarak açıklanmasının ardından Savaştepe İlçe Başkanı Hamdi Genç, Kadın Kollar Başkanı Serpil Yavaş ve Gençlik Kolları Başkanı Ömer Karabulut ile birlikte 23 kişi yönetimden istifa ettiklerini açıkladı.

 

İvrindi'de Belediye Başkan adayının mevcut Başkan Recai Baytar olarak açıklanmasının ardından İvrindi AKP İlçe Başkanı Nizamettin Uçar, Kadın Kolları BaşkanıNurşen Sarıca ve yönetimden 17 kişi istifalarını il yönetimine iletti.

 

Bigadiç belediye Başkanı Mustafa Göksel'in istifasıyla ilgili en kısa sürede detaylı bir açıklama yapacağı öğrenildi.

 

AKP İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Bigadiç Belediye başkanının partiden istifa ettiğini, ilçe yönetim kurularının da görevden istifalarını verdiklerini doğruladı. İl Başkanı Payrazlı, "İlçe yöneticilerimiz görevlerinden ayrıldı Partiden istifa söylentileri var, ama doğru değil. Yeni yönetimleri belirleyerek yola çıkacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.