AKP'de siyaset yapmak Şereftir

AKP'de siyaset yapmak Şereftir

AK Partili Murtaza Yetiş, partisinde yaşanan toplu istifaları değerlendirdi ve "Açıkçası AK Parti'de siyaset yapmak insanların şerefine şeref, onuruna onur katar" dedi.


AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde toplantı yaptı. Yetiş, ziyaretleri ardından gazetecilerin AK Parti'deki toplu istifalarla ilgili "Ne düşünüyorsunuz" diye sordu. AK Parti'den ayrılmak, onların siyasi anlamda toplumun gözünden düşme anlamına geldiğini söyleyen Murtaza Yetiş, şöyle dedi:

"Açıkçası AK Parti'de siyaset yapmak insanların şerefine şeref, onuruna onur katar. Bugüne kadar AK Parti içerisinde bulunan arkadaşlarımız burada çeşitli birimlerde, insanımıza hizmet etme imkanını yakalamış oldu. Şimdi bundan mahrum olacaklar. Hiç kimsenin küçük sebeplerle kendi şahsi bir takım anlayışları ve arzuları istikametinde meseleler gelişmiyor diye partiden ayrılmasını istemeyiz. 'Ben varsam parti var, bana göre; bana görev verilirse bana makam verilirse partide bulunurum başka türlü buralarda bulunmam' diyen bir anlayışın her zaman karşısında olduk. Dolayısıyla arkadaşlarımıza şimdiden 'Geçmiş olsun' diyoruz. Çünkü AK Parti'den gitmeleri onların siyasi anlamda toplumun gözünden düşme anlamına gelir. Ümit ederim ki; bu parti yine milletin desteğiyle duasıyla zaten yoluna gidecektir. Onlarda bu yanlıştan bir an önce dönerler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.