AKP'den Mustafa Sarıgül'e operasyon!

AKP'den Mustafa Sarıgül'e operasyon!

Mustafa Sarıgül'ün ve arkadaşlarının gayrimenkullerine ve banka hesaplarına haciz konuldu.

AKP'den Mustafa Sarıgül'e büyük operasyon!

 

Mustafa Sarıgül'e AKP eliyle operasyon yapılacağı uzun süredir konuşuluyordu ki,  ilk hamle geldi. Mustafa Sarıgül'ün ve arkadaşlarının gayrimenkullerine ve banka hesaplarına haciz konuldu.

 

 TMSF İLE SARIGÜL OPERASYONU!

 

AKP Hükümeti Sarıgül  için TMSF'yi devre soktu. 90'lı yılların önemli isimlerinden işadamı Korkmaz Yiğit, TMSF'ye bir süre önce giderek bazı belgeler sunuyor. Express Bank'tan 1998 yılında Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarının 3.5 milyon dolar kredi çektiğini ve borçların ödenmediğini  belirtiyor. Yiğit, alacağının tahsil edilmesini istiyor. TMSF Sarıgül ve arkadaşlarına faizi ile birlikte 16 milyon lira borççıkarıyor.

 

SARIGÜL VE ARKADAŞLARINA AĞIR DARBE!

 

Bugün, Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarına 16 milyon TLborç çıkartılarak gayrimenkullerine ve banka hesaplarına haciz konuldu. Mustafa Sarıgül'ün çocukluğundan beri arkadaşı olduğu Şişli Temizlik İşleri Müdürü Nahit Hayal de bu isimler arasında.

 

AKP DÜĞMEYE TMSF İLE DAHA ÖNCE DE BÖYLE BASMIŞTI!

 

AKP Hükümeti daha önce bir çok siyasi rakibini bitirme yöntemi olarak TMSF'yi devreye sokmuştu. TMSF ile 2002 Seçimlerinde 66 günlük Genç Parti ile yüzde 7 oy alan Cem Uzan'ı 2007 seçimlerine kadar mahfetmişti. AKP son olarakta tam istediği çizgide yayın yapmayan Çukurova Grubuna ait medya şirketlerine TMSF aracılığı ile el koyulmasını sağlamış, yandaşların alması için bayağı uğraşılmıştı. Sonuçta Akşam ve Show TV yandaşlaşmıştı. Bir çok haberci arkadaşımız kovulmuştu. TMSF'den parasını alacağının garantisini alan televizyon programcısı Acun Ilıcalı haber ağırlıkl yayın yapan TV8'i alarak haber merkezinde çalışanları kovmuştu. AKP bir anlamda medyayı yandaşlaştırmış, ayar vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.