Aleyna Tilki’den sütyensiz dans

Aleyna Tilki’den sütyensiz dans

Her yaptığı olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, bu sefer de sosyal medyayı yağmur altında yaptığı kalça dansıyla salladı. Sütyen giymeden yaptığı dans, takipçilerinin eleştirilerine hedef oldu.

Aleyna Tilki, son videosuyla yine çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde kalçasına yaptığı Photoshop’la çok eleştirilen genç şarkıcı, yağmur altından dans ettiği videosuyla dikkat çekti.

sutyensiz-kalca-dansi-yapan-aleyna-tilki-ye-yorum-12674333-422-o.jpg

KIVRAK DANS FİGÜRLERİ

Tilki, Rihanna'nın ‘Work’ şarkısı eşliğinde bahçede yağmur altında dans etti. Tişörtle dans eden genç şarkıcı kıvrak hareketler sergilediği videosuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

 

MESAJ DA YAZDI

Aleyna Tilki, yaptığı dansla yağmurun tadını çıkardığı videosunun altına "Bulutlar falan ağlamıyor. Yağmur damlaları yeryüzüne inip benimle eğlenmek istiyor belki de. Doğayla bütünleşin, yağmurun altında ıslanın ve mutlu olun! Anneler babalar, çocuklarınıza yağmurda dışarı çıkma hastalanırsın demeyin! Asıl yağmuru bilmeyen ve onunla bir olmayan insanlar hastadır, hem de kalıcı olarak!" notunu düştü.

 

TAKİPÇİLERİNDEN MANİDAR SORULAR

Takipçilerinin "Hasta olursun" uyarısını yaptığı Tilki'ye bazı takipçileri "Sana sütyen alayım mı?" gibi yorumlar yaptı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.