Aleyna Tilki'nin bu pozlarına tepki yağdı! "Ramazan'da olmaz"

Aleyna Tilki'nin bu pozlarına tepki yağdı! "Ramazan'da olmaz"

Yeni şarkı tanıtımı için paylaştığı cesur pozlar, Aleyna Tilki'nin sert tepkiler almasına neden oldu.

Yaptığı paylaşımlarla ve cesur pozlarıyla gündeme gelen Aleyna Tilki, "Annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım" diyerek yine cesur pozlarla takipçilerini şaşırttı. Yeni paylaştığı bikinili pozlarına "Hazır mısınız?" diyen Tilki'ye yorum yağdı.

Tilki'nin Ramazan'da bu tarz pozlar paylaşılması takipçilerinin bir kısmı tarafından eleştirildi.

 

aleyna1.JPG

 

Yeni şarkısı için heyecanlı olan Aleyna Tilki sosyal medyada cesur paylaşımlar yaptı. "Annem benden çok konuşuluyor. Annemin her zaman arkasındayım. O da benim arkamda" diyerek annesinin şarkı söylemesini destekleyen Aleyna'nın pozlarını görenler yorum yağdırdı.

 

aleyna2.JPG

 

Cesur pozlarını paylaşan Tilki paylaşımına "Yeni pop-punk İngilizce şarkım için son bir hafta kaldı. Hazır mısınız???" yazdı.

Aleyna Tilki'nin pozlarını fazla açık bulanlar olduğunu gibi normal karşılayanlar da vardı. Bazı takipçiler ise Tilki'yi Ramazan'da böyle pozlar paylaştığı için sert eleştirdi.

 

aleyna3.JPG

 

Yeni projesinden bahseden 21 yaşındaki popçu, "İlkokulda rock yaptığım bir grubum vardı. Hatta onlar ayrı bir gruptu, benimle birlikte 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına çıkmışlardı. Onlarla klip çekiyoruz. Lise hayatımı çekeceğim, garajda olacak, değişik bir klip olacak" demişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.