Aleyna'nın spor arabasının fiyatı dudak uçuklattı!

Aleyna'nın spor arabasının fiyatı dudak uçuklattı!

18 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Magazin muhabirlerini fark eden genç popçu koşarak lüks bir arabaya bindi. Tilki'nin bindiği son model arabayı kendisine aldığı öğrenildi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki yine magazin gündemine oturmayı başardı.

18 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Magazin muhabirlerini fark eden genç popçu koşarak lüks bir arabaya bindi. Tilki'nin bindiği son model arabayı kendisine aldığı öğrenildi.

Ayrıca arabanın fiyatınında yaklaşık 700 bin TL olduğu iddia ediliyor.

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna, aslen Konyalıdır. 2014 yılında TV 8’de yayınlanan ”Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında söylediği ‘‘Gesi Bağları” şarkısıyla dikkatleri üzerine toplayan genç şarkıcı, asıl çıkışını ise Emrah Karaduman’la birlikte çıkardıkları ”Cevapsız Çınlama” şarkısıyla yaptı.

Şarkı kısa sürede büyük çıkış yakaladı ve müzik listelerinde uzunca bir süre üst sıralarda yer aldı. Bu şarkının ardından magazin gündemine bomba gibi giren şarkıcı, geçtiğimiz yaz çıkardığı ”Sen Olsan Bari” şarkısıyla da büyük beğeni topladı. Şarkının ünü, Türkiye sınırlarını aştı. Böylelikle kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Aleyna Tilki, uzun bir süredir ise sessizliğini koruyor.

Özel hayatını ve kariyerini kısaca özetlediğimiz Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde kendisine erken bir doğum günü hediyesi aldı. 18 yaşına girmesine henüz 6 ay olmasına rağmen, kendisine lüks bir otomobil alan güzel şarkıcı, böylece araba kullanmak için ne kadar sabırsızlandığını göstermiş oldu.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.