Ali Koç: 'Etrafımızda dönen algı operasyonları var'

Ali Koç: 'Etrafımızda dönen algı operasyonları var'

Fenerbahçe Kulübü Ekim ayı Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı yapıldı.

Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerİ Ülker Stadı'ndaki 1907 Tribünü'nde sosyal mesafe kuralına uyarak online olarak takip etti. Başkan Yardımcısı Buran Karaçam'ın yönetim kurulu faaliyet raporunu okumasının ardından Selda Leventçi, denetim kurulu raporunu okudu. 

500-600 BİN LİRA GELİR ELDE ETMEYE BAŞLADIK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, üyelerin gönderdiği sorulara yanıt vererek başladığı konuşmasında ''FB TV, kendi alanında tartışmasız lider. Bunun ciddi bir maliyeti var. Orta boy bir ulusal kanala eşdeğer bir kanalımız var. Bunun finansal bir yükü var. Er ya da geç, YouTube yayınına geçmek durumundayız. Bütün yayıncılık Youtube'dan devam edecek. YouTube'dan aylık 500-600 bin liralık gelir elde etmeye başladık. FBTV kapanıyor mu diye düşünmeyin. Youtube üzerinde yapacağız. Bir gerçeği dile getirmek istedim. FBTV'deki çalışanlar işlerine devam edecek. Kulübe maliyetleri azalacak ve küçülmek zorundayız'' dedi.

"ETRAFIMIZDA DÖNEN SENARYOLAR VE ALGI OPERASYONLARI VAR"

Rakip takım yöneticilerinin kendileri hakkında konuşmalarını ve çıkan haberler ile ilgili konuşan Ali Koç, "Fenerbahçe için transfer yapamaz dediler. Devre arasında yapamadığımızda her şey güzeldi. Üstüne limitler açıldı, Türkiye gerçeklerinin yakından uzaktan alakası yok. Biz doğru hamleleri yapıp bankaların desteğini alıp, pahalı futbolcularla kontrat yenilemeyip, Vedat ile Jailson'u satttık. Bir sürü oyuncu aldık, mukaveleleri gidenlere göre çok düşük. Bu hamleleri yapınca Fenerbahçe kural tanımıyor, hile yapıyor diye kakafoni başladı. Sağ olsunlar kongre üyelerimiz ne olduklarını görüyorlar. Yok MHK değişti, Fenerbahçe'nin MHK'sı dediler. Fenerbahçe'nin TFF ile yaşadıkları ortada. 6 ay önce şampiyonluğumuza malolan bir transfer yapamadık, sol bek alamadık. O zaman hiçbir problem yok ama biraz böyle oldu mu hemen şampiyon olacağız. Şımarık Fenerbahçe diyorlar hemen. Fenerbahçe şeffaf değil diyorlar. SPK'nın baremleri var ve onlara göre açıklıyoruz. Bizim etrafımızda dönen senaryolar, Fenerbahçe etrafında üretilen algı operasyonları var. Biz işimize bakmaya çalışıyoruz. Omuz omuza verdik, camianın hak ettiği başarıyı sağlamak istiyoruz. Fenerbahçe şampiyon tuzağına düşmeyeceğiz ve işimizi en iyi şekilde yapacağız. Camiamıza söylüyorum ne olur basında çıkan Fenerbahçe şampiyon söylemleri içinde bulunmayın. 3. yılına giren bir başkan, 0 km sportif direktör, 3. takımını çalıştıran bir hocamız var. Genciz, tecrübemiz eksik ama çok dinamiğiz. Birbirimizin artılarını, eksilerini çok iyi biliyoruz. Huzur içindeyiz ve kimyamız uyuşuyor. Doğru yoldayız. Şans bize gülerse daha iyi olacak" diye konuştu. 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.