Ali Koç ifşa etti Ertem Şener'den yanıt gecikmedi

Ali Koç ifşa etti Ertem Şener'den yanıt gecikmedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ünlü spor sunucusu ve yorumcusu Ertem Şener’i ifşa etti.

Başkan Koç, Fenerbahçe’den kovulan Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile röportaj yalanını ifşa etti, Ertem Şener'den ise yanıt gecikmedi.

Aziz Yıldırım’ın uzun süren başkanlığını ardından Fenerbahçe Kulübü’nün başına geçen Ali Koç, 'işleri güçleri fitne fesat, yalan dolan' diyerek Ertem Şener ile Fotomaç yazarı Emre Bol'u ifşa etti ve yerden yere vurdu.

Başkan Koç, dün akşam FB TV’de yaptığı açıklamalarda Cocu ile fotoğraf çektiren ünlü sunucu Ertem Şener'in, daha sonra bunu özel röportaj gibi sunduğunu ifade etti.

Spor medyasıyla ilgili açıklamalarda bulunan ve eleştiriler yönelten Ali Koç, Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile yapılmış gibi gösterilen bir röportajı örnek verdi.

İşte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Beyaz TV Spor Koordinatörü Ertem Şener ile ilgili yaptığı açıklama:

"Cocu, bir televizyon kanalında, isim vermeyeceğim. Cocu bizden ayrıldıktan sonra 2 gün boyunca reklamlarda teaser dönüyor. 'Cocu'yla görüştük, bekleyin bekleyin.' Programın son yarım saatine bırakıyorlar. Ne dedi ne dedi diye… Program saati geliyor. Bir şeyler gösteriyorlar. Ne röportaj var, ne bir şey. Sonra röportaj yapmış gibi soruları ekranda gösteriyorlar. Zaten röportaj yapsanız görüntülü verirsiniz. Ali Koç hakkında ne düşünüyorsunuz, Valbuena hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bundan 2-3 gün sonra benim Cocu'yla toplantım vardı. Cocu'yu golf oynarken bulmuşlar. Yediği yemekten hesabındaki paraya kadar yazıyorlar. Cocu'ya dedim ki, ne güzel cevaplar vermişsin. 'Neye cevap vermişim' dedi. Bilmiyor musun dedim 2 gün önce seninle röportaj çıktı, golf oynarken. 'Bilmiyorum' dedi, 'Benim yanıma bir adam geldi, fotoğraf çektirmek istedi. Ben ayağa kalmak istedim, yok otur dedi, yanıma oturdu, fotoğraf çektirip gitti' dedi. Spor medyası bu halde."

Başkan Ali Koç’un açıklamalarına Ertem Şener sosyal medya hesabından yanıt verdi.

İşte Ertem Şener'in Twitter hesabından yaptığı o paylaşımlar:

ertem-sener.png

ertem-sener1.pngertem-sener2.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.