Ali Koç’tan gelecek sezonun transfer planlaması ve ‘FENER OL’ projesi hakkında açıklama

Ali Koç’tan gelecek sezonun transfer planlaması ve ‘FENER OL’ projesi hakkında açıklama

Yöneticilerinin uzun zamandır üzerinde çalıştığı kitlesel kaynak oluşturma projesi ‘FENER OL’, 4 Nisan günü saat 19:07’de başlayacak. Basın toplantısı yapan Ali Koç, proje hakkındaki bilgileri ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin kitlesel kaynak oluşturma amacıyla başlattığı proje ‘FENER OL’, 4 Nisan’da saat 19:07’de başlayacak. Konu hakkında bilgilendirme yapan Ali Koç, gelecek sezonun transfer çalışmaları kapsamında, eski futbolculardan Alex, Deivid ve Luciano’nun Brezilya’da futbolcu taraması yaptığını söyledi.

“KAMPANYA HENÜZ BAŞLAMADI”

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Burhan Karaçam ve Sertaç Komsuoğlu, hem yeni projeyi anlattılar hem de gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Kampanyanın henüz başlamadığını belirten yöneticiler, taraftarın kendilerine gelen telefon ve mesajları dikkate almaması yönünde uyarılarda bulundu.

Ali Koç, kulübe mektup yoluyla bile desteklerin geldiğini ifade ederek, kampanyayı hiçbir yerde açıklamamalarına rağmen Fenerbahçe taraftarının Türkiye’nin dört bir yanından mektup gönderdiğini söyledi. Mektupların içinde harçlıklarından biriktirdikleri paraların yer aldığını ve kulübe olan sevginin ifade edildiğini söyleyen Ali Koç, bu mektupların saklandığını, kampanyaya inançlarının asıl dayanağını, bu tarz hareketlerin oluşturduğunu söyledi.

“60 MİLYON EURO’YA İHTİYAÇ VAR”

UEFA ile üç yıl önce yapılan anlaşmayı hatırlatan Ali Koç, 31 Mayıs 2019’dan itibaren Fenerbahçe’ye izin verilen eksi tutarın 30 milyon Euro olduğunu, gelinen noktada 95 milyon Euro ekside oluklarını açıkladı. 65 milyon ilave gelire ihtiyacın olduğunu söyleyen Ali Koç, bunun gerçekleşmemesi halinde kulübün Avrupa kupalarına katılamama sıkıntısı ile karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Fenerbehçe’nin geleceğini yeniden inşa etmek istediklerini söyleyen Ali Koç, tüm taraftarı kampanyaya destek vermeye davet etti.

GELECEK SEZONUN TRANSFER ÇALIŞMASI

Ali Koç, Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Alex, Luciano ve Deivid’in Brezilya’da futbolcu baktığını, Ersun Yanal ve yardımcılarının da çok sayıda maç kaseti izlediğini aktardı. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.