Ali Koç’tan son dakika Ersun Yanal açıklaması

Ali Koç’tan son dakika Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör Cocu ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini korurken Başkan Ali Koç’tan flaş Ersun Yanal açıklaması geldi.

Sarı – Lacivertli Kulübün Başkanı Ali Koç tartışmalara noktayı koydu. Başkan "Uzun ya da kısa vadeli programlarımızda Ersun Yanal yok" diyerek tecrübeli teknik adama kapıyı kapattı.

İşte Ali Koç’un Ersun Yanal hakkında yaptığı o açıklamalar:

“Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. Dün olmadı, bugünde yok yarın da olmayacağını düşünüyorum. Ersun Yanal hocamız bizim planlarımızda yok. Bunu sebeplerini başka bir programda konuşabiliriz ama biz uzun vadeli bir program çerçevesinde yola çıktık. Uzun vadeli hedefler doğrultusunda tohumlarımızı atıyoruz. Şu zamanda taraftarlarımızda kızabilir üzülebilir ama şuan böyle bir şey yok. Ne kendisiyle konuştuk ne de konuşmayı planlıyoruz.

Son dönemlerde görüyorum ki Ersun Hoca hakkında yoğun bir medya kampanyası var. Ben şahsen ondan etkilenmiyorum. Tribünlerin etkilenmesini normal buluyorum. Oynadığımız futbol totaline baktığımızda tribünleri anlayışla karşılıyorum ama olmayacağını buradan söylüyorum. Sizden de ricam bu sevdaya son vermezini önemle rica ediyorum. Çünkü bunun pek bir faydası olmuyor.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.