Ali’nin yeni imtihanı

Ali’nin yeni imtihanı

‘Mucize Doktor’ dizisinin 15.bölümünde doktor Ali Vefa bu sefer daha önce hiç yaşamadığı bir deneyim ile sınanacak. Bağış gecesinin balosu onu sandığından da çok daha fazla zorlayacak.

19 Aralık akşamı ekrana gelecek dizide; Berhayat Hastanesi’nde iki yenilik vardır. İlki; Kıvılcım’ın hazırlıklarını Beliz’den gizli yürüttüğü bağış gecesinin balosu sonunda gelip çatmıştır. İkincisi; özel bir vakada uzmanlık sunmak için hastaneye gelen Doktor Ela’dır. Ali, yabancı insanların arasına girmekten çekinir ve baloya gelmek istemez.

 

Ama Kıvılcım’ın planı uyarınca Tanju, Ali’yi baloya gelmeye ikna eder. Diğer tarafta Doktor Ela ve Ferman tedavisini üstlendikleri vakayla ilgili çabucak fikir ayrılığına düşerler ve aralarında rekabet başlar. Balo gecesinin hazırlıkları doludizgin sürerken hastane ahalisi geceye birlikte gidebilecekleri birini arar; aşıklar yüzleşir, kimi kalpler kırılır.

 

 

Ve bütün o karmaşanın tam ortasında Ali abisinin neşterini kaybeder. Ayrıca balo gecesinde gizli bir tehlike onu beklemektedir ve Ali’nin neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.