Alişan, Seksenler dizisinin kadrosuna katıldı

Alişan, Seksenler dizisinin kadrosuna katıldı

Ünlü şarkıcı Alişan’ın TRT1 ekranlarındaki Seksenler dizisinde rol alacağı öğrenildi.

Show TV ekranlarının unutulmaz dizilerinden Cennet Mahallesi’nde canlandırdığı Ferhat karakteriyle hafızalara kazınan Alişan, ekranlara geri dönüş için hazırlıklara başladı. Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi için çalışmalar yapan sanatçının oldukça heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

 

SEKSENLER DİZİSİNDE ROL ALACAK


Geçtiğimiz Temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden ve sonrasında ailesine zaman ayırmaya başlayan Alişan, Özlem Türkad, Reha Özcan, İlker Ayrık, Zeynep Demirel, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Onur Dilber gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Seksenler dizisinde rol alacağını Instagram hesabı üzerinden takipçilerine duyurdu.

 

KONUK OYUNCU OLARAK DİZİYE KATILIYOR

 

Müzik kariyerinin yanı sıra yaptığı oyunculuklarla da tanınan Alişan ilk olarak 1998 yılında Aynalı Tahir dizisinde başrol oynamıştı. Alişan daha sonra ise Falçata Kemal, Kurt Kapanı, Aşkına Eşkıya, Cennet Mahallesi ve Dostlar Mahallesi dizilerinde boy gösterdi. Alişan şimdilerde ise Seksenler dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu'nun oturduğu, kadrosunda Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Demirel gibi isimlerin yer aldığı Seksenler dizisi, hafta içi her gün TRT 1'de ekrana gelmeye devam ediyor.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.