Altınordu’lu Enis Destan’dan örnek davranış! Hakemin kararını doğru bulmadı ve…

Altınordu’lu Enis Destan’dan örnek davranış! Hakemin kararını doğru bulmadı ve…

Altınordu – Adana Demirspor maçında ilginç bir an yaşandı. Altınordu’lu Enis Destan, hakemin kendi takımı lehine verdiği penaltının haksız olduğunu düşünerek topu dışarı attı. Genç futbolcunun bu hareketi ise büyük takdir topladı.

Adana Demirspor ile Altınordu arasında oynanan U17 maçında ders niteliğinde bir an yaşandı. Altınordu’da forma giyen Enis Destan adlı futbolcu, takımı lehine verilen penaltı kararını haksız bularak topu dışarıya attı.

Pozisyonun ceza sahasında olduğuyla ilgili uzun süre tartışma yaşanmasının ardından hakem kararını değiştirmedi ve Altınordu lehine penaltı kararı verdi. Altınordu U17 takımında forma giyen Enis Destan, penaltının haksız olduğunu düşünerek topu auta attı. Destan’ın bu hareketi tribünlerden büyük alkış toplarken, sosyal medyada da genç futbolcu için olumlu birçok yorum yapıldı.

“BU TOPRAKLARIN ÇOCUKLARINA İNANIN, GÜVENİN…”

Altınordu Futbol Kulübü, Twitter hesabından pozisyonun videosunu “Bu toprakların çocuklarına inanın, güvenin... Ne verirseniz, onu biçersiniz... Eğer ‘adaletli’ olmayı öğretirseniz, yanlışlıkla verilen penaltıyı gözünü bile kırpmadan dışarıya atar. Aferin be çocuk...” notuyla paylaştı.

altinordu.jpgenis-destan.jpg

Maçın ardından pozisyonu anlatan Enis Destan, takım arkadaşına penaltı olup olmadığını sorduğunu, “değildi” cevabını aldıktan sonra topu dışarıya gönderdiğini ifade etti.

İşte o anlar:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.