Altuğ’dan Güven’e tatlı gönderme

Altuğ’dan Güven’e tatlı gönderme

VisionIST ‘Endüstri Günleri’nin son gününe Pınar Altuğ ve Birol Güven konuk oldu. Sohbet sırasında Altuğ, Birol Güven'e "işte bu yüzden kafasında saç yok" diye espri yapınca salonda neşeli anlar yaşandı.

Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin 9. yılında, film endüstrisini bir araya getiren VisionIST'in son günü 'Kısa Film Senaryo Yarışması Jüri Sunumları' ile başladı. Zeynep Atakan'ın moderatörlüğünde Levent Erden, Marsel Kalvo ve Faruk Güven'in katılımıyla 'Film Projemi Doğru Networke Nasıl Ulaştırırım?' isimli panel gerçekleştirildi. Oyuncu Ruth Gabriel 'Yansımalar' etkinliğinde tüm tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

 

 

'Film Seti Programlamada Yenilikler' konu başlığında ise yönetmen Uğur Yeşiloğlu sektörüyle ilgili güncel bilgileri aktardı. Afganistan'lı yönetmen Sahraa Karimi ise 'Yansımalar' bölümünde kariyer hikayesini anlattı.

 

ALTUĞ’DAN BEKLENMEDİK ÇIKIŞ

Organizasyonun son gününde Pınar Altuğ'un yönettiği 'Ustalık Sınıfı' etkinliğinde sinema endüstrisinin profesyonelleriyle bir araya gelen Güven, metin yazarı, senarist ve yapımcı olarak yer aldığı projelerin ortaya çıkış hikayelerini anlattı.

 

Güven yöntemini anlatırken "kanala huzur veren yapımcı" tanımlamasını yapınca Pınar Altuğ Güven'i işaret ederek "işte bu yüzden kafasında saç yok" esprisini yaparak katılımcıları kahkahalara boğdu.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.