Amazon'dan Türk Bayrağı'na çirkin saldırı! Tepki yağdı: #BayrağımaDokunmaAmazon

Amazon'dan Türk Bayrağı'na çirkin saldırı! Tepki yağdı: #BayrağımaDokunmaAmazon

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir e-ticaret sitesi olan Amazon'dan Türk Bayrağına çok çirkin bir saldırı yapıldı. Sitede Türk Bayrağı desenli klozet takımı satışa sunuldu. Sosyal medyadan şanlı bayrağımıza yapılan hakarete tepki yağdı.

Türk milleti olarak şehitlerimizin kanıyla sulanan Türk Bayrağını asla göklerden yere indirmezken ABD merkezli e-ticaret sitesi Amazon'dan çok çirkin bir saldırı gerçekleştirildi. Site Türk bayrağı desenli klozet takımını 23 dolara satışa koydu. Ürünü sitede gören vatandaşlar Amazon'a ateş püskürdü. Kullanıcılardan bazıları: "Siz bayrağınızı bikini, mayo, şort, çorap yaparsınız bayrağınıza verdiğiniz değer budur. Biz bayrağımızı el üstünde tutar şehidimizin üstüne örter göklerde dalgalandırırız kendi bayrağınıza uyguladığınız muameleyi yapamazsın." diyerek #BayrağımaDokunmaAmazon etiketiyle sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. 

 

amazon.jpg

 

DAHA ÖNCE DOĞU TÜRKİSTAN BAYRAĞINA DA AYNI SALDIRI YAPILMIŞ

#BayrağımaDokunmaAmazon  etiketinin TT olmasının üzerine Amazon'un aynı saldırıyı Doğu Türkistan bayrağına da yaptığı ortaya çıktı. Doğu Türkistan'ın ay yıldızlı bayrağını da klozet takımı haline getirerek 18 dolara satışa sundular. Bu ırkçı, müslüman ve Türk düşmanlığı içeren hakaret hakkında bazı kullanıcılar: "Önce Doğu Türkistan bayrağıydı şimdi ise Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağı bu alenen hakarettir. Hesap ver  Amazon #BayrağımaDokunmaAmazon" diyerek tepki gösterdi. 

 

turk1-002.jpg

 

TEPKİLER SONRASI İLAN YAYINDAN KALDIRILDI

Sosyal medyada tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından Amazon ürün ilanını siteden kaldırdı. Ardından şu açıklama yapıldı:

 

amazon1-001.jpg

 

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ YORUMLARDAN BAZILARI: 

 

bay1.jpg

 

bay2.jpg

 

hal-002.jpg

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.