Amerikan Hava Kuvvetleri’nde 51. Bölge Paniği

Amerikan Hava Kuvvetleri’nde 51. Bölge Paniği

Herşey sosyal medyada bir şaka ile başladı, milyonlar katılımcı oldu...51. Bölge muamması, uzaylılar gerçekten var mı?

Geçtiğimiz günlerde Facebook kullanıcılarının eğlence amaçlı başlattığı “51. Bölge (Area 51) ’ye baskın yapalım” şakası 1.4 milyon kişinin 20 Eylül’de yapılması planlanan baskına katılacağını, 1.1 milyon kişinin de "katılmayı düşünebileceğini" belirtmesi üzerine ciddileşmeye başladı. Ardından baskının Facebook üzerinden canlı yayınlanacağı duyuruldu. Bunun üzerine Amerikan Hava Kuvvetleri harekete geçerek uyarılar yapmaya başladı.

Uyarılarda çölün ortasındaki "Area 51" üssünden uzak durulması tavsiyesinde bulunuldu ve bölgenin korunması için güç kullanmaktan kaçınılmayacağı belirtildi.

Bölgedeki ünlü uzay temalı otel "Little A'Le'Inn"deki tüm odalar şimdiden doldu. Sıkı bir şekilde korunan bölgenin çevresinde hiçbir tesise izin verilmiyor.

Ancak "Uzaylıları görmek için" isteyenler kararlı. "Biz onların mermilerinden daha hızlı koşarız" diyerek insanların vazgeçmesi engellenmeye çalışılıyor.

Peki nedir bu 51. Bölgenin sırrı? 51. Bölgede Amerikalılar gerçekten uzaylıları mı saklıyor?

51. Bölge şu anda dünyada en çok bilinen ama varlığı da hiçbir zaman kabul edilmeyen askeri bir üs. Amerikalılar soğuk savaş yıllarında gizli operasyonlarını buradan yürüttüler, sonrası ise tam bir muamma…

UFO tutkunları ve bazı çılgın uzaylı komplo teorisyenlerine göre 51. Bölge UFO ve uzaydan gelen bazı varlıklara ev sahipliği yapıyor. Amerikan Hükümeti sürekli bunu yalanlasa da bu üsde halen gizli çalışmalar yapılıyor ve üsdeki bazı çalışanlar sessizliklerini bozarak üsde gizli yeraltı tünelleri, saklı düşman uçakları ve UFO dosyaları olduğunu meraklılarla belgesel programlarda izleyici ile paylaşıyorlar.

 

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.