Anadolu Efes yeni formasıyla taraftarının karşısına çıkacak

Anadolu Efes yeni formasıyla taraftarının karşısına çıkacak

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün 2019-2020 sezonunda giyeceği yeni maç formaları ve lisanslı ürünleri, Anadolu Efes takımı sporcularının katılımıyla Özdilek Park İstanbul’da taraftarlara tanıtılacak.

Baş Antrenör Ergin Ataman ile birlikte oyuncuların yeni sezon öncesi taraftarlarıyla bir araya gelerek lisanslı Anadolu Efes ürünlerini imzalayacağı etkinlik, 28 Eylül 2019 Cumartesi günü Özdilek Park İstanbul’da 17.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

 

AVM’deki etkinlik alanına kurulacak basketbol potasında izleyiciler için gösteri atışları da yapacak olan Anadolu Efes oyuncuları yeni sezon formalarıyla birlikte taraftarlarıyla ilk kez buluşacaklar.

LİSANSLI ÜRÜNLERDE İNDİRİM

Taraftarlar, bu özel etkinlikte 2018 – 2019 sezonunu Basketbol Süper Ligi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonu, Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Kupası ikincisi olarak tamamlayan takımlarının lisanslı ürünlerine özel indirimlerle sahip olabilecek.

 

Basketbol tarihinde ilk defa Anadolu Efes, bir Türk markasına ait formayla EuroLeague Final Four organizasyonunda finale çıkmıştı. Sportive’in Anadolu Efes Spor Kulübü için özel olarak, performans artıran “hyper fit” teknolojisiyle tasarladığı lisanslı ürünler, gösterilen yoğun ilgi sebebiyle defalarca yeniden üretilmişti.  

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.