Anderson Talisca yeni takımını açıkladı

Anderson Talisca yeni takımını açıkladı

Beşiktaş’ta iki sezonda harikalar yaratan ve performansıyla herkesin beğenisini kazanan Talisca yeni takımını açıkladı. İşte ayrıntılar;

Benfica’dan iki yıllığına kiralanan ve iki yıl içerisinde ligde ve Avrupa ligi maçlarında takımını sırtlayan Talisca’nın İtalyan ekibi Roma ile anlaştığı ifade edildi.

Manchester United’a gideceği iddia edilen Brezilyalı yıldız Talisca, “Roma ile her şartta anlaştım. Beşiktaş’ta çok güzel 2 yıl geçirdim. Kariyerime İtalya’da devam edeceğim” dediği ileri sürüldü.

Anderson Talisca, geleceğiyle ilgili kesin kararını verdi. Yönetimin 21 milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanması imkansız gözüken ve son Sivasspor maçının ardından Vodafone Park’ta tribünlerle vedalaşan Brezilyalı yıldız, yeni adresini Beşiktaş’taki eski takım arkadaşlarına söyledi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Adriano, Vagner Love, Quaresma gibi isimlerle sürekli konuşan Talisca, “Roma ile her şartta anlaştım. Beşiktaş’ta çok güzel 2 yıl geçirdim ve veda ettim. Umarım gelecek sezon başarılı olursunuz. Kariyerime İtalya’da devam edeceğim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.