Angelina Jolie: Brad Pitt bana ve çocuğuma şiddet uyguladı

Angelina Jolie: Brad Pitt bana ve çocuğuma şiddet uyguladı

Hollywood'un ünlü çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında süren davada çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Jolie, Pitt'in kendisine ve bir çocuğuna şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Angelina Jolie, eski eşi oyuncu Brad Pitt hakkında yeni bir iddia ortaya attı. Jolie, Pitt ile özel uçakla yaptıkları bir yolculuk esnasında sarhoş olarak kendisi ve çocuklarına saldırdığını söyledi.

Hollywood yıldızı Angelina Jolie, eski eşi oyuncu Brad Pitt ile ortak satın aldığı bir Fransız şarap bağına ilişkin davada Jolie, Pitt’in kendisine ve iki çocuğuna 2016 yılında uçak yolculuğu sırasında sarhoş olup saldırdığını, üzerine içki döktüğünü iddia etti.

Pitt, suçlamaları reddetti. Oyuncuya yakın bir kaynak, Jolie’nin iddialarının “yanlış” olduğunu savundu.

Boşanma süreçleri tamamlanan Jolie ve Pitt arasındaki dava, ortak satın aldıkları bir şarap bağına odaklanıyor. Pitt, Jolie’yle brilikte bağdaki hisselerini birbirlerinden onay almadan satmamak konusunda anlaşmaları olduğunu savunuyor. Jolie ise bunun doğru olmadığını söylüyor.

Yeni davada Pitt’in kendilerine şiddet uyguladığını söyleye Jolie’nin iddiası 2016 yılında FBI tarafından araştırılmış, Pitt hakkında işlem başlatılmamıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.