Ankara’yı karıştıracak iddia: Özhaseki’yi bakın kim önermiş?

Ankara’yı karıştıracak iddia: Özhaseki’yi bakın kim önermiş?

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile ilgili çok bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından grup toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmıştı.

ÖZHASEKİ'Yİ HULUSİ BEY ÖNERDİ, YANILDIK

Mehmet Özhaseki ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25. ve 26. dönem milletvekillerinden Barış Yarkadaş, Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Özhaseki isminin aday olarak gösterilmesinden rahatsız olduğunu, “Hulusi Bey önerdi Özhaseki'yi. Yanıldık" ifadelerini kullandığını ileri sürdü.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İstanbul eski milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhur İttifakı’nın 12 şehirde belediye başkan adaylarını değiştireceğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmet Özhaseki’nin adaylığından da memnun olmadığını ifade ederek şu paylaşımda bulundu:

baris-001.jpg

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Mehmet Özhaseki’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a son yapılan anketlerle ilgili Ak Parti’nin 6 ve 7. sırada çıkmasına rağmen yanıltıcı bilgiler verdiği ileri sürülmüştü. Yeniçağ Gazetesi yazarlarından Ahmet Takan 16 Aralık’ta kaleme aldığı yazıda Mehmet Özhaseki ile ilgili bu iddiaları köşesinde dile getirmişti.

Bu gelişmelerin ardından Barış Yarkadaş’ın sosyal medyada paylaştığı iddialar da Ankara’yı karıştırdı.

siyasetcafe.com

İlgili Haber.

erdogan-anket.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.