Arap prensesiyim dedi, 1.6 milyonluk mücevher çaldı!

Arap prensesiyim dedi, 1.6 milyonluk mücevher çaldı!

Geçen Çarşamba günü gittiği kuyumcuda kendisini Arap prensesi olarak tanıtan bir kadın 1.6 milyon Euro değerinde mücevher alarak kayıplara karıştı.

 

Fransa’nın başkenti Paris’te meydana gelen soygun filmleri aratmayacak türdeydi. Paris’te bir kuyumcu mağazasına gelip kendisini Birleşik Arap Emirlikleri’nden prenses olarak tanıtan kadının daha sonra 1.6 milyon euroluk mücevherlerle birlikte kayıplara karıştığı öğrenildi.

 

Yerel kaynakların verdiği habere göre, olay geçen Çarşamba akşamı Fransa’nın başkenti Paris’te yaşandı.

Saint-Honore caddesindeki kuyumcu mağazasına giren kadın, kendisini Birleşik Arap Emirlikleri’nden prenses olarak tanıtarak mücevher almak istediğini söyledi. Birkaç saat boyunca mağaza yöneticisinin kendisine sunduğu mücevherlerin arasından kendisine uygun olanları seçerek ayırdı.

Sonunda sahte prenses seçtiklerini almak istediğini ve ertesi gün ödemesini yapacağını söyleyerek mücevherlerin kendisi için ayrılmasını istedi.

Kadının isteğini yerine getiren mağaza çalışanları, ödeme gelmeyince ürünlerin bulunduğu kutuya bakmaya karar verince soyulduklarını anladılar. Kutuda mücevher yerine bırakılmış benzer renkteki çikolatalar vardı.

Çalınan mücevherlerin değeri 1 milyon 622 bin 800 euro olarak hesaplandı.

Fransız polisinin sahte prensesin kimliğini tespit edip yakalamak için çalışmalara başladığı bildirildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.