Arda Turan ateş püskürdü

Arda Turan ateş püskürdü

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Antalyaspor maçı sonrası havai fişek patlaması sonucu yaralanan takım arkadaşı Omar Elabdellaoui ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım arkadaşına geçmiş olsun dileklerini ileten Arda Turan, "Hayat bize zorluğunu her fırsatta gösterse de anlamakta zorluk çekiyoruz, bu bize ders veriyor. Omar kardeşime geçmiş olsun diyorum. En kısa zamanda normal hayatına dönebilir umarım. Sonrasında da mesleğine dönebilir umarım" dedi.

 

FOTOĞRAFINI ÇEKEMEZSİNİZ!


33 yaşındaki futbolcu Omar'ın fotoğrafının basına sızmasıyla ilgili olarak ise, "Omar'ın fotoğrafı yayınlandı olay sonrası. Bir hasta görünce sağlık çalışanıysanız elini tutar, damar yolu açar, geçmiş olsun dilersiniz ama fotoğrafını çekmezsiniz. Ailesi var, sevdikleri var, bir sürü insan var. Kardeşimizi öyle görmek, onun öyle gösterilmesi bizi derinden yaraladı. Sosyal medya insanları gururlandırıp cesaretlendirebiliyor bazen ama bu bizi yaraladı. O kişi arkadaşınız, tanıdığınız değil kardeşiniz oluyor çünkü bir noktada" ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.