Arka Sokaklar’da aksiyon bitmiyor

Arka Sokaklar’da aksiyon bitmiyor

1 Kasım akşamı Kanal D’de 529.kez izleyicilerle buluşacak olan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde ekibi yine birbirinden maceralı olaylar bekliyor.

Dizinin yeni bölümünde; Pınar çok fazla midye yer ve ciddi derecede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır. Beklenmedik mutlu bir haberle karşılaşacaklardır. Polislerimiz gizli görev yürüterek Kolsuz’un mekanına Nadir’in mallarının ineceğini öğrenir ve baskın planları başlar. Mekanının yakıldığı haberini öğrenen Nadir deliye döner. Ve bunu yapanın Vladimir olduğunu düşünür. Polislerimiz de Vladimir’i araştırır ve kaldığı otelin önüne gelirler. Tam o esnada Vladimir’e saldırı gerçekleşir. Polislerimiz Kolsuz’un mekanına ikinci bir baskın için gittiği sırada çok fena tuzağa düşürülürler. Polislerimiz Vladimir’i sorguya alır; ancak dokunulmazlığı olduğunu öğreniriz.

 

 

Namık’ın torunu Latife’nin cezası kesilecektir. Kız kurtarılacak mıdır? Selin’in Seray’ın ölümünü araştırması sonucunda Kudret diye bir adama ulaşılır. Adamın yanına gidildiği sırada adam kaçmaya başlar, fakat yakalanıp konuşturulur. Kudret’ten edinilen bilgiye göre istasyondaki kasada para ve laptop çantası vardır. Para çantasını Sinan getirmiştir.

 

Öte yandan ise laptopta Nadir kendileri hakkında bilgiler görür ve laptopu yakar. Selin ve Mesut kafa dinlemek için gittikleri yerden döndükleri sırada lastikleri patlatılmıştır ve Sinan tarafından peşinden düşmesi konusunda bir not bırakılır.  Nazike Metin’in yanına Almanya’ya gitmek için vize alacağı sırada dolandırılır. İnsan tacirleri tarafından kaçırılmaktadır. 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.