Arto’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Arto’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Söylemezsem Olmaz kameraları önünde Arto bomba açıklamalarda bulundu, Gülben Ergen'den Demet Akalın'a kadar herkes nasibini aldı...

Kendisine uzatılan Söylemezsem Olmaz mikrofonlarına konuşan Arto zehir zemberek açıklamalarla gündemin ortasına bir bomba daha patlattı. Bombalardan Demet Akalın, Gülben Ergen, Sıla ve Ahmet Kural nasibini aldı..

Arto; Aleyna Tilki’nin En İyi Pop Sanatçısı Altın Kelebek ödülü alması hakkında kendisine sorulan soruya “Ben ne düşüncem Demet Akalın düşünsün! Demet artık 45 yaşında Aleyna aldı başını gidiyor ve çok başarılı”

Demet Akalın geçtiğimiz yıllarda bana bir çanta almıştı, ertesi günü Hülya Avşar’la geçirdim diye çantayı geri istedi....

Gülben Ergen konusunda ise sözlerine şöyle devam etti: “Gülben Ergen her kötülüklerin anası..! Kadın yapıyor ediyor sonra hiçbir şey olmamış gibi ben güçlüyüm diye ortaya çıkıyor..!”

Sıla ve Ahmet Kural kavası konusunda ise ; “Ahmet Kural Sıla’nın ne olduğunu biliyordun. Sen ikinci kere barıştığında da kimle birlikte olduğunu biliyordun, sen eline koluna sahip olacaksın..!” şeklinde konuştu.

 

siyasetcafe

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.