Aşk bombasının ardından yazışmalar ifşa oldu

Aşk bombasının ardından yazışmalar ifşa oldu

Magazin basınına bomba gibi düşen Aslı Enver ve Kerem Tunçeri aşkının hemen ardından ortalığa saçılan Tunçeri’nin farklı isimlerle yaptığı özel yazışmaları sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaki yerini aldı

Güzel dizi oyuncusu Aslı Enver’in geçtiğimiz yaz ayında ünlü şarkıcı Murat Boz ile aşklarını bitirmesinin ardından Kerem Tunçeri ile aşk yaşadığı haberi hayranlarını şaşırttı.

 

Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver ile ilişkisinin gün yüzüne çıkmasının hemen ardından eski basketbolcunun sosyal medya üzerinden modellere ve fenomenlere attığı mesajlar bir bir ifşa olmaya başladı.

 

Önce sosyal medya fenomeni Beren Güney, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını iddia ettiği mesajları paylaştı.

 

beren.jpg

 

Daha sonra bir başka sosyal medya fenomeni Elif Şen Azra da Kerem Tunçeri ile aralarında gerçekleştiğini öne sürdüğü konuşmaları paylaştı. Fenomen isim daha sonra Whatsapp üzerinden yapılan yazışmaların da ekran görüntüsünü paylaştı.

 

elif-001.jpg

 

 

 

Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden son isim ise eccossi kullanı adıyla Instagram'da yaklaşık 60 bin takipçisi bulunan Ecem isimli model oldu.

Ecem, Kerem Tunçeri'nin kendisine attığını öne sürdüğü mesajları, 'Sanırım sadece tek bir kişiye yürümemiş' notuyla herkesle paylaşması dikkat çekti.

 

ecosi1.jpg

 

 

1korona-120.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.