Asker Kaçağını Kahraman Yaptılar

Asker Kaçağını Kahraman Yaptılar

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önemi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, göreve geldiği ilk dönemde Yıldırım Demirören'e hesap soracağını hatırlatan bordo-mavililerin başkanı bu hesabın neden sorulmadığını açıkladı.


Eski bir TFF başkanının kendisine genel kurulda Fikret Orman'ın, Demirören'i istifaya çağıracağını söyleyen Hacıosmanoğlu, bunun neden gerçekleşmediğini şu sözlerle ifade etti:
"Ankara'da ben seçildiğim zaman genel kurul yapılıyor. Yıldırım Demirören'i gönderelim mevzuları var. Fikret Orman onu istifaya çağıracak söylentileri var. Eski bir TFF başkanı bana Fikret Orman'ın Demirören'i istifaya çağıracağını söyledi. İsim vermeye gerek yok. Ben de buna inanmadığımı söyledim Sonra Fikret Orman geldi yarım saat oturdu ve bir şey konuşmadan gitti. Bir şey olmadı."

"RAPORLARI AÇIKLARSAM KULÜBE CEZA GELECEK"

"Bir gün transfer ile ilgili konuşuyoruz. Başkana sordum neden istifaya çağırmadın diye. Ben yukarıda odaya çıkıp istediğimi aldım dedi. Elini tutup bağışlıyor musun dedim, bağışlıyorum dedi. Ondan sonra da konuşmadım dedi. Seyirci sana bağırıyor hesap sorsana diye neden bu raporları savcılığa vermiyorsun diye sordum. O da ben bu raporları verirsem o suçlu duruma düşecek; ama kulübe de yüklü miktarda ceza gelecek. Ondan dolayı açıklamıyorum dedi. Yanış yaptın dedim Fikret başkan. Düşünün bu şahıs şimdi TFF başkanı."

"ÖNCEDEN BİLİYORDUM"

"Trabzonspor başkanı olma sebebimiz bu şike süreci. Bu süreçte gösterdiğimiz tavırdan dolayı Trabzon halkı bizi seçti. Reha Muhtar'ın programında 3 Temmuz'dan 2 ay önce 17 maçta yaşanan olayları açıklamıştım. Benim hakkımda Fenerbahçe başkanı ve asbaşkanı sayıız dava açmıştı. Dava tebligatı 3 Temmuz'da geldi elime ve beraat ettik. Türk futbolu 3 Temmuz'da kendini temizleyebilirdi, ama bu fırsatı kaçırdık."

"FENERBAHÇE RADARA YAKALANDI"

"3 Temmuz'dan önce de şike yapılıyordu. Bunları söylemenin anlamı yok. Eskiden kırmızı ışıkta geçtiğinizde trafik polisine yakalanırdınız. Polisle aranız iyiyse muhabbet edip ceza yemekten kurtulurdunuz. Değilse cezayı yerdiniz. Şimdi teknoloji değişti radardan çekip evinize yolluyorlar. Fenerbahçe de bu şike olayında radara yakalandı."


"Yargıtay ceza verdi sonra Fenerbahçe ile uğraşan bir paralel devlet ortaya çıktı. Ben GSM hattı çıktığından bir bir hat kullanıyorum. Fenerbahçe başkanı bu süreçte bir çok hat değiştirdi. Bu paralel devlet mi ona sim kartlarını değiştirtti. Burada sizin adınıza, sizin görüntüsüne tıpa tıp benzeyen insanları mı dublör olarak kullandılar? Yargıtay başkanı aralık ayının başında veya ocakta açıklanacağını söylemişti. Biraz uzadı süreç. Yani bunun bu sürede açıklanacağı zaten biliniyordu. Fenerbahçe başkanı yurt dışına çıktı ve kahraman gibi döndü. Örgütü koyun bir tarafa, şike var mı? Bizi ilgilendiren bu. Bize kumpas kurdular diye kandıramazsınız milleti. Hadi o delillerin yüzde 50'sini sildiler, diğer yüzde 50'si de size yeter."

"SİYASİLER SUSUYOR"

"Spor Hukuku Enstitüsü diye bir kurum uydurdular ve oradan rapor aldılar. Fenerbahçe mahkemeye sundu bu belgeyi şike olmadığına dair. O belgeye imza atan hukukçulardan biri şimdiki Tahkim Kurulu Başkanı. Biz de o Tahkim'den adaletli bir kara bekliyoruz. Oraya geliş amaçları belli."

"Trabzonspor'un mağduriyetini dile getiren hiçbir siyasi parti yok. Sadece oy kagyısıyla Trabzonspor'un elinden şampiyonluğu haksız yere alan Fenerbahçe ile ilgili açıklama yapacaksınız."

"Trabzonsporlular haklı olduğu bir davada seslerini çıkarmak için cuma günü toplanacaklar. ben de gideceğim. Biz cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz diyorlar. Güzel, biz de bekçisiyiz. Biz Atatürk'ün askerleriyiz diyorlar. Bu ülkenin vatandaşı olup da Atatürk'e minnet duymayan bir insan yoktur. Biz de duyuyoruz. Bugün kahraman diye lanse ettiğimiz adam sahte raporla askerlikten kaçan bir adam. Bu vatan borcu. Ben 18 ay yaptım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.