Aslan Çaykur Rizespor’u rahat geçti!

Aslan Çaykur Rizespor’u rahat geçti!

Süper Lig’de ve Avrupa’da istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray, Çaykur Rizespor’u  iki golle geçti. Galatasaray'ın golleri Talbi (k.k) ve Babel (P) ayağından geldi.

Yeni sezonda Süper Lig’de ve Avrupa’da istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray, Çaykur Rizespor’u kendi evinde ağırladı. Abdülkadir Bitigen'in düdük çaldığı mücadelede Sarı-Kırmızılılar rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı Süper Lig 10. hafta açılış mücadelesine sahne oldu. Son 5 maçında sadece 1 galibiyet elde eden sarı kırmızılı takım taraftarı önünde 3 puanı 2 golle almayı bildi. Galatasaray'ın golleri Talbi (k.k) ve Babel (P) ayağından geldi.

Sarı-Kırmızılılar bu golle puanını 16'ya yükseltirken maç fazlasıyla 5. sıraya yükseldi.

Sakatlık şoku

Maçta yaşanan sakatlı Galatasaray’ın galibiyetine gölge düşürdü. Sarı-kırmızılıların Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldiği maçın 53. dakikasında Şener Özbayraklı sakatlık geçirdi. Oyun içinde bir süre tedavisi yapılan tecrübeli futbolcu oyuna devam edemedi ve çıkmak zorunda kaldı. Galatasaray'da Şener Özbayraklı'nın yerine oyuna Mariano dahil oldu.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.