Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu'nun flörtü kısa sürdü!

Aslı Enver ve Uraz Kaygılaroğlu'nun flörtü kısa sürdü!

Güzel oyuncu Aslı Enver, ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni bir ilişkiye başladığı ancak çiftin flört aşamasında ayrıldığı iddia edildi.

Şimdilerde Babil dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslı Enver, Murat Boz ile olan ilişkisini bitirdikten sonra Uraz Kaygılaroğlu ile yeni bir ilişkiye başladı ancak çift aradığı mutluluğu bulamadı.

Enver, kısa bir süre önce Sefirin Kızı isimli dizide rol alan Uraz Kaygılaroğlu ile görüşmeye başladı. İki kez birlikte yemeğe çıkan çift anlaşamayacaklarını anlayınca görüşmeyi sessiz sedasız kesti.

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu ile Murat Boz Dönerse Senindir isimli filmde birlikte rol almış hatta iki yakışıklı isim sosyal medya hesaplarından birbirini takip etmeye devam ediyor.

 

ADI FENOMEN MEHTAP İLE ANILMIŞTI
 

7 ay önce bir çocuğunun annesi olan Melis İşiten ile 5 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Uraz Kaygılaroğlu'nun sosyal medya fenomeni Mehtap Algül ile adı anılmış ancak çiftten konu hakkında bir açıklama gelmemişti. Kaygılaroğlu'nun görüştüğü Algül ile İşiten'in birbirine olan benzerlikleri ise günlerce konuşulmuştu.

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.