Atatürk'ün kurumu TTK Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış'tan skandal FETÖ açıklaması

Eski Ensar Vakfı Yöneticisi, Türk Tarih Kurumu'nun yeni Başkanı, Prof. Dr. Ahmet Yaramış'tan skandal bir açıklama geldi. Yaramış, darbe girişimininde bulunan kişilerin pişmanlık duyuyorsa affedilmesi gerektiğini söyledi.

Star gazetesi yazarı AK Partili Mehmet Metiner, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış’ın FETÖ’cülerin affedilmesini ilişkin yaptığı konuşmayı paylaşarak çok sert tepki gösterdi. Türk Tarih Kurumu Başkanı Yaramış'ın "Tarihte biliyorsunuz birçok darbe girişimi oldu. Bu darbelerin topluma vermiş olduğu zararı azaltmak için zaman içinde nedamet duyan, pişmanlık duyan insanları da bizim kazanmaya çalışmamız gerekiyor. Neticede bu bir sosyal yaradır. Aynı zamanda” ifadelerini kullandığı görülüyor.

 

"FETÖ İLE BU ADAMLARLA MI MÜCADELE EDECEĞİZ"

Metiner, Yaramış’ın konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bu adam Türk Tarih Kurumu Başkanı. Afyon Üniversitesi'nde yaptığı konuşmaya bakın. Darbe teşebbüsüne karışmış ama pişman olmuş FETÖ’cüleri affedip kucaklamamızı salık veriyor. FETÖ ile bu adamlarla mı mücadele edeceğiz? O koltukta onu tutanın samimiyetine asla inanmam.” ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

İzlenme: 1432
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar