Atiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi

Atiye yeni sezon ne zaman başlayacak? Netflix tarih verdi

Başrolünde Beren Saat ile Mehmet Günsür'ün yer aldığı Netflix'in popüler dizisi Atiye'nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu.

Popüler dizi ve film platformu Netflix, bugün gerçekleştirdiği bir etkinlikle 2020'de yayınlanacak içeriklerinden oluşan bir seçkiyi basın mensupları ile buluşturdu ve Atiye dizisinin 2. sezon tarihi de belli oldu.

 

atiye.jpg

 

YENİ PROJELERİN MÜJDESİ VERİLDİ

Türkiye dahil 190 ülkede yayına girecek yeni Türk orijinal yapımlarından ilk detaylar da paylaşıldı. Atiye'nin 3.sezon onayı olmak üzere önümüzdeki dönemde yayınlanması planlanan yeni projelerinin müjdesini verdi.

3. SEZON ÇEKİMLERİ ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA BAŞLAYACAK

Netflix ilk sezonda gösterdiği başarının ardından, ikinci sezonu 2020 yılı Eylül ayında yayına girecek olan Atiye'nin üçüncü ve final sezonu için onay aldığını duyurdu. 3. sezon çekimlerinin önümüzdeki aylarda başlaması planlanıyor.

 

atiye-2.jpg

 

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder.

 

atiye-1.jpg

 

Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye'nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.