Atv’nin kadın çalışanları 8 Mart’ı kutladı

Atv’nin kadın çalışanları 8 Mart’ı kutladı

Ulusal kanallar arasında önemli yeri olan atv’nin başarısında emeği geçen kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak için bir araya geldi.

atv’nin kadın çalışanları, oyuncuları, sunucuları ve yapımcılarının bir araya geldiği bu samimi organizasyon Görsel Medya Satış Grup Başkanı Didem Ural Gücüm’ün konuşmasıyla başladı.  Gücüm, “Bugün hepimiz için özel bir gün. Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldik. Ben kadınların iş hayatındaki gücüne en çok inanlardanım. Bugünün savunucularından biri olarak 1977 yılından bu yana çok yol kat ettiğimizi görüyorum. Bundan sonrasında da bir o kadar daha yolumuz olduğuna inanıyorum. Bugün atv olarak baktığımda yaklaşık %47 kadın çalışan oranımızı görüyorum” dedi.

 

Ekranın en güvenilir ismi Müge Anlı, “Tüm kadınlar için eşit bir dünya istiyorum. Kendinize güvenin, hepinizin içinde bir volkan var. Enerjinizi iyi yöne harcarsanız her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Buna yürekten inanıyorum. Kendinize güvenin umutsuzluğa kapılmayın.” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Hercai dizinin yapımcısı Banu Akdeniz, “TV sektöründe kadın olmak zor ama artık kadınlar gücünü her sektörde gösterebiliyor. Burada atv’nin güçlü ve başarılı kadınlarıyla bir arada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Kadınların elinin değdiği her şey çok güzel oluyor. Daha titiz, daha detaylı ve özenli oluyor. Kısaca kadının olduğu her yer güzeldir.” cümleleriyle düşüncelerini paylaştı.

 

 

 

Bu özel günde Didem Ural Gücüm, yemeğe katılan Müge Anlı, Banu Akdeniz, Sultan Önen, Nihan Günay, Hilal Özdemir, Gülçin Hatıhan, Gülçin Santırcıoğlu, Öykü Gürman, Buse Arslan, Ceren Benderlioğlu, Sevil Akı, Sevinç Kıranlı, Sabina Toziya, Polen Emre, Selin Genç, Serpil Temur, Ayşegül Günay ve Milyoner’in ses getiren yarışmacıları Ümmü Gülsüm Genç, Birgül Ataç Özsoy, Emsal Tekir ve Füsun Kasnak’ı da sahneye davet ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yaptırılan ve atv kadınlarının fotoğraflarından oluşan pastayı hep beraber kestiler.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.