Avrupa’daki Türk futbolcular bu haftayı nasıl geçti?

Avrupa’daki Türk futbolcular bu haftayı nasıl geçti?

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Türk futbolcularımız bu haftayı nasıl geçti? İşte detaylar.

Avrupa’nın önemli liglerinde forma giyen Türk futbolcularımızdan Kenan Karaman, Stuttgart karşısında Dusseldorf formasıyla ilk golünü atarken diğer oyuncularımız bu hafta gol sevinci yaşayamadı. İşte Avrupa’da forma giyen Türk futbolcuların bu haftayı nasıl geçirdiklerine dair detaylar.

ENES ÜNAL

Real Valladolid’in Cuma günü Villarreal’i konuk ettiği maç golsüz sona erdi. Milli futbolcumuz Enes Ünal bu maçta forma giymedi. Enes Ünal bu sezon 19 maça çıktı, 3 gol, 1 de asist yapma başarısı gösterdi. 

CENGİZ ÜNDER

Roma’nın Chievo’yu 3-0 yendiği maçta Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Cengiz Ünder’in bu sezon Roma formasıyla gösterdiği performans İtalya’da büyük beğeni toplarken bu sezon çıktığı 25 maçta 6 gol, 9 asist yaptı.

ÖMER TOPRAK

Borussia Dortmund’un Hoffenheim ile 3-3 berabere kaldığı maça Ömer Toprak yedek kulübesinde başladı. Karşılaşmanın 83. Dakikasında Gotze’nin yerine oyuna giren Ömer Toprak’ın gelecek hafta ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

YUNUS MALLI

Yunus Mallı, 3-3 sona eren Freiburg – Wolfsburg maçında forma giymedi. Yedekler arasında yer alan Yunus Mallı, bu sezon 15 maça çıktı 1 gol 1 de asist yaptı.

CENK TOSUN

Hafta içinde oynanan Manchester City maçına sonradan dahil olan Cenk Tosun, Watford maçına ilk 11’de başladı.

Everton maçı 1-0 kaybederken, Cenk Tosun 90 dakika boyunca sahada kaldı.

EMRE MOR – OKAY YOKUŞLU

Celta Vigo, 1-0 öne geçtiği maçta Getafe’ye 3-1 yenildi. Okay Yokuşlu sarı kart cezası nedeniyle bu maçta yer almazken Emre Mor kadro dışı bırakılması nedeniyle kadroda yer almadı.

KENAN KARAMAN – OZAN KABAK

Dusseldorf’un Stuttgart’ı 3-0 yendiği maçta aynı zamanda Kenan Karaman ile ara transfer döneminde Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak karşı karşıya geldi. Kenan Karaman mücadelenin 34. dakikasında Dusseldorf’u öne geçiren golü atarken, Ozan Kabak ise 90 dakika boyunca sahada kaldı ve maçın 67. dakikasında sarı kart gördü.

ZEKİ ÇELİK

Fransa Lig 1’de forma giyen Zeki Çelik, takımının 2-0 kazandığı Guingamp maçında 90 dakika forma giydi. 

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

Leicester City’nin Tottenham’a 3-1 yenildiği maçta Çağlar Söyüncü kadroda yer almadı. Genç oyuncu bu sezon Premier Lig’de sadece 5 maçta forma giydi.

MERİH DEMİRAL

Ara transfer döneminde Alanyaspor’dan Sassuolo’ya transfer olan Merih Demiral, Juventus maçının kadrosunda yer aldı ancak ilk 11’de forma şansı bulamadı. Karşılaşma Juventus’un 3-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU

Milan’ın Cagliari’yi 3-0 yendiği maçta milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu 77 dakika forma giydi. Yerini Borini’ye bırakan Hakan Çalhanoğlu bu maçta da gol atma başarısı gösteremedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.