Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nı topa tuttu

Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nı topa tuttu

Aygün Aydın yaptığı paylaşımla Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'na adeta ateş püskürdü.

İtalyan Dj Guido Senia ile ayrıldıktan sonra mutluluğu Mısırlı iş insanında bulan Şeyma Subaşı, nikah masasına oturmak için gün sayarken, sürpriz şekilde Meedo'dan ayrıldığını duyurmuştu.

Hakan Sabancı, Mısırlı aşkından ayrılan Şeyma Subaşı'nı önce Instagram'da yakın markaja aldı. Bir sürü çapkın ismin peşinde olduğu Şeyma Subaşı ile Atina'da gerçekleşen Dila Tarkan'ın düğününde karşılaşan Hakan Sabancı, bunu fırsata çevirdi.

Sabancı, düğün boyunca Subaşı'nın peşini bırakmadı. Yunanistan'dan döner dönmez Bebek'te de buluşan ikiliden yeni kareler geldi. Atina'daki düğünden fotoğrafları da ortaya çıkan Hakan Sabancı'nın hep Subaşı'nın arkasında olduğu görülüyor. 

 

AYGÜN AYDIN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

 

Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı olayı magazin gündemine de bomba gibi düştü.

Seren Serengil sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programında, Aygün Aydın ve Şeyma Subaşı'nın aynı tarzda insanlar olduğunu söyledi. 

Bunu duyan Aygün Aydın yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı.

Aydın paylaşımında "Ben babam yaşındaki adamları cüzdan olarak kullanmıyorum biz aynı kulvarda değiliz. Ben yalnızca bekar bir adama aşık oldum" dedi.

Aydın yaptığı işleri anlatarak "Biz Şeyma'yla aynı kulvarda değiliz. Ben yıllarca ister takdir edin ister etmeyin ekranlarda çalıştım. Zengin adamların üzerinden asalak gibi yaşayıp başkalarının malıyla hava atmadım" dedi.

 

asasasasa.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.