Ayrılık haberinden sonra Hadise'den ilk paylaşım

Ayrılık haberinden sonra Hadise'den ilk paylaşım

Çiftin evleri ayrıldıktan sonra ilişkilerine de son verdiği öne sürülmüştü. Ayrılık haberleriyle gündeme gelen Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.

 

Yılın aşkına imza atan şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım magazin gündeminden düşmeyen çiftlerimizin arasında yer almaktadır.

Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evleri ayrıldıktan sonra ilişkilerine de son verdiği öne sürüldü.

 

SON NOKTAYI KOYDU

Geçtiğimiz hafta Covid-19'a yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın yanından ayrılıp kendi evine geçmişti. Kendisini karantinaya alan Hadise'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Hadise ve Kaan Yıldırım, Instagram'dan birbirlerini takip etmiyor. Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek adına açılan Instagram hesabı da geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde kapatılmıştı.

 

Hadise, sevgilisinin köpeğinin Instagram hesabından yaptığı paylaşımla söylentilere son noktayı koymuştu. Hadise, sevgilisinin köpeğinin Instagram hesabından yaptığı paylaşımla söylentilere son noktayı koymuştu.

 

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.