Aziz Yıldırım’dan bomba Ali Koç açıklaması

Aziz Yıldırım’dan bomba Ali Koç açıklaması

Fenerbahçe’nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç ve yönetimi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Aziz Yıldırım ile buluştuğunu söyleyen eski futbolcu Rıdvan Dilmen, eski başkanın "Ali Koç inşallah bir dönem değil, en az iki dönem kalır" dediğini ifade etti.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel'in kendisinin de bulunduğu bir ortamda Aziz Yıldırım ile buluştuğu ve bu yüzden kadro dışı kaldığı iddialarına yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen, böyle bir şeyin gerçek olmadığını söylerken; "30 Eylül'de program bitti, arabaya bindim, Aziz başkan aradı. Birkaç aydır göremiyordum. Beykoz'da gel kahve içelim dedi. Ben de gittim. Murat Ülker, Aziz bey ve arkadaşları oturuyordu, sohbet ediyorlardı. 15 dakika oturdum, bir kahve içtik, 15 dakika falan sürdü. Ali bey de kahve içelim dese, gider kahve içerim. O gün de Volkan Demirel'in olması mümkün değil, Volkan Rize'deydi zaten olay bu yani" ifadelerini kullandı.

EN AZ İKİ DÖNEM KALIR

Aziz Yıldırım'ın, yaptığı görüşmede Ali Koç'un en az 2 dönem kalmasını istediğini söyleyen yorumcu, "Aziz Yıldırım, bana sataşmazlarsa ben hiçbir şeye bakmam, Fenerbahçe iyi olsun demişti. Evinde çay içerken, 'İnşallah bir dönem değil, en az 2 dönem kalır. Bana kimse bulaşmadığı zaman, benim de kimseye söyleyecek bir şeyim yok dedi" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.