Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri açıklandı: Bir iyi, bir kötü haber var

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri açıklandı: Bir iyi, bir kötü haber var

Yeni yıla yaklaşırken 'Balkanlar'ın Nostradamus'u' lakabıyla tanınan Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri de yeniden gündem oldu.

Son yıllarda kehanetleri sık sık gündem olan ve “Balkanlar’ın Nostradamus’u” lakabıyla tanınan Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri yeni yıla yaklaşırken yeniden gündem oldu.

1911'de doğan Baba Vanga, 12 yaşında yaşanan bir kum fırtınası yüzünden kör kaldı. Fakat Baba Vanga'nın bu kaybı yeni bir yeteneğin de önünü açtı.

Baba Vanga, “gelecekle ilgili sesler” duymaya başladı. Baba Vanga'nın sözlerini yorumlayan uzmanlar ünlü kahinin birçok şeyi yıllar öncesinden bildiğini belirtirken, ünlü kahinin kehanetlerinin 5079 yılına kadar devam etmesinin de mümkün olduğuna vurgu yapıldı.

11 Eylül 2001 saldırılarını, Barack Obama’nın ABD Başkanı seçilmesini, Covid-19 salgınını, Kursk faciasını ve 2022 yılında yaşanan su krizini tahmin eden Baba Vanga hayattayken birçok siyasi ve ünlü isim kendisini ziyaret etmişti.

 

BİYOLOJİK SİLAH KEHANETİ

 

1996 yılında yaşamını yitiren Baba Vanga, Dünya’nın yörüngesinde bir değişiklik meydana gelmesini bekliyor. Güneş sistemindeki cisimlerin yörüngeleri yer çekimleri ile belirlenirken zaman içinde değişebilir. Uzmanlar bu tür değişikliklerin uzun zaman dilimlerinde gerçekleşeceğini belirtirken, bunun Dünya üzerindeki etkilerini de “İklimin bozulması ve radyasyon seviyelerinin yükselmesi” olarak yorumladı.

Baba Vanga’nın bir diğer kehaneti ise “büyük bir ülkenin” biyolojik silah kullanması olacak. Baba Vanga, “Büyük bir ülke biyolojik silah denemesi yapacak ya da biyolojik silah saldırısında bulunacak” kehanetinde bulundu.

Son dönemde yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte makine öğrenim sistemleri de kuvvetlendi.

Batı medyası Baba Vanga’nın bu konuda da atılım beklediğini yazdı.

Baba Vanga’nın iddialarından bir diğeri ise insanların laboratuvar ortamında geliştirilmesi ve genetikleriyle oynanması olacak. Baba Vanga, çocukların ebeveynlerin isteğine göre özelliklerle dünyaya gelebileceğini iddia etti.
Bunun gelecek yıl olabileceği beklenirken uzmanlar doğum teknolojilerinin gelişebileceğini belirtiyor.

 

KANSERİN SONU GELİYOR MU?

 

Baba Vanga’nın 2024 için ortaya attığı en önemli kehanet ise ölümcül bir hastalığın çaresinin geleceği… Baba Vanga, “Demir zincirlerle” hastalığın yok olacağını söylerken bu hastalığın ise kanser olduğu öne sürülüyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.