Babasız büyüyen kızların sesi oldu

Babasız büyüyen kızların sesi oldu

Star Tv’nin beğeniyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’nın son yayınlanan bölümünde duygu dolu bir sahne, herkesi ekran başına bağladı. Bu sahne öyle bir sahneydi ki; babasız büyüyen kız çocuklarının sesi oldu.

Pazartesi akşamları ekranda yayınlanan ‘Sefirin Kızı’nda Sancar ve Nare arasındaki bir dialog sahnesi, herkese duygu dolu anlar yaşattı. Dün akşam yayınlanan 14’ncü bölümde; Sancar’ı Akın’dan intikam almaktan vazgeçirmeye çalışan Nare, kızlarının da kendisi gibi baba sevgisinden yoksun büyümesini istemediğini söyledi. “Bütün babasız kuşlar gibi ipsiz bir uçurtmayım” diyen Nare, Sancar’ı intikam almaktan vazgeçirmek için elinden geleni yaptı.  

 

HERKESİ EKRANA BAĞLADI

 

Nare’nin, Sancar’ı intikam hislerinden arındırmak için kurduğu cümleler duygu dolu anlar yaşattı. Babasız büyümenin zorluğunu anlatan Nare; “Benim babam elimi bir kez bile tutmadı. Bütün babasız kızlar gibi ipsiz bir uçurumadaydım. Ağaçsız bir yaprak… Elimiz tutulmaz biz babasız kızların. Köksüz yetim yapraklarız. Rüzgarda uçar kayboluruz.” cümleleriyle babasız büyüyen kızların sesi oldu.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

 

“Sefirin Kızı”; Nare’yi  Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek ise yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu (Gediz), Doğukan Polat (Yahya), Hivda Zizan Alp (Elvan), Özlem Çakar Yalçınkaya (Refika), Erhan Alpay (Akın), Erdal Küçükkömürcü (Güven), Gonca Cilasun (Halise), Tülin Yazkan (Menekşe), Esra Kızıldoğan (Müge), Cemre Öktem (Zehra), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Beren Gençalp (Melek) gibi isimler yer alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.