Bahar Candan ile tartışan gazeteci Başak Çokan canlı yayında epilepsi krizi geçirdi!

Bahar Candan ile tartışan gazeteci Başak Çokan canlı yayında epilepsi krizi geçirdi!

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü üstlendiği Al Sana Haber programında Bahar Candan ile tartışan gazeteci Başak Çokan epilepsi nöbeti geçirdi.

YouTube'da canlı olarak yayınlanan Al Sana Haber programında tartışma çıktı. Programda Bahar Candan'ın aylık gelirinin konuşulduğu sırada gazeteci Başak Çokan araya girince gerilim arttı.

Aylık gelirinin 160 bin TL'den fazla olduğunu söyleyen Bahar Candan, "Ben Seyhan Soylu ile tanışmadan önce benim kredim kartım ve kendime ait hesabım bile yoktu. Para ne bilmezdim. Seyhan'la tanıştıktan sonra yaklaşık 3 ay gibi bir sürede milyoner oldum. Bir insan için para konu bile olmayabilir. Alt tarafı bir kağıt parçası" dedi.

 

"SANA TAHAMMÜL ETMEYE ÇALIŞIYORUM"


Araya giren Başak Çokan ise "Ben ağladığımda çantamdan dolar getirin gözyaşını silsin dediğin için kınandın. Ben sinirli bir insan değilim ama sen de hayal dünyasında yaşama. Ben burada gözyaşı dökerken senin 'çantamdan dolar getirin' demen çok ahlaksızca bir davranış. Sana tahammül etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

 

CANLI YAYINDA KRİZ GEÇİRDİ

 

İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesinin ardından epilepsi hastası Çokan, canlı yayında fenalaştı. Epilepsi krizi geçiren Çokan'ın yardımına koşan Ebru Polat ve Nihat Doğan'ın "Dili gitti, acil kaşık getirin. Kadın gidiyor. Allah kahretsin" sözleri endişe yarattı. Ekibin müdahale ettiği Çokan, apar topar hastaneye kaldırıldı.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.