Bahar Candan'dan çok bilinmeyenli Nur Yerlitaş paylaşımı!

Bahar Candan'dan çok bilinmeyenli Nur Yerlitaş paylaşımı!

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın ölüm haberinin ardından ünlü isimler sosyal medyada üzüntülerini ifade ederken daha önce aynı yarışmada yer alan yarışmacı Bahar Candan’ın paylaşımı akıllarda soru işaretleri bıraktı

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasından tanınan ve yaptığı garip paylaşımlarla gündeme gelen Bahar Candan modacı Nur Yerlitaş'ın arkasından ilginç bir paylaşım yaptı.

instagram.jpg

 

Candan'ın yarışmacı olduğu dönem Yerlitaş jüri üyesiydi ve sık sık Candan ile atışırdı. Candan ölüm haberinin ardından çok üzüldü ve Nur Yerlitaş ile bir pozunu paylaşarak Yerlitaş'ın kızı Melisa Yerlitaş'ı da etiketledi.

 

Bahar Candan paylaşımında şunları yazdı: "Bana anne derdiniz siz benim kızımdınız; evinizde size bakardım bildiklerimin yarısını sizin evinizde öğrendim; arkadaşına güvenmemeyi ..........!!!! Keşke daha geç büyüseydim o zaman yanınızda daha çok kalabilirdim kocakarı çantaları takma sen pradasın derdin takma o rolexleri ne işin var derdin de her şeyi alırdınız bana hayatımın geri kalanı ve bilgi için teşekkür ederim."

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.