Bahçeli'den yeni yol haritası; "Meclis aritmetiği her an değişebilir"

Bahçeli'den yeni yol haritası; "Meclis aritmetiği her an değişebilir"

MHP Lideri Devlet Bahçeli Diva Kurulunda yaptığı konuşmasında İmamoğlu için, "Sürekli terliyor" diyerek zor durumda kaldığını vurguladığı da belirtildi..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başkanlık Divanı’nı topladı, “Hayırlı olsun” diyerek yeni dönemin startını verdi. Yeni dönemde Meclis çalışmalarının önemli olacağını vurgulayan Bahçeli, divan üyelerinden Meclis çalışmalarına ağırlık vermelerini istedi. Belediye Kanunu, yargı reformu, Meclis İç tüzüğü gibi konularda yoğun bir mesaiye işaret eden Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Meclis çalışmalarında aynı şekilde devam edeceğini vurguladı. Bahçeli'nin İmamoğlu için, "Sürekli terliyor" diyerek zor durumda kaldığını vurguladığı da belirtildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini eleştirdiği Divan toplantısında, "16 milyonu temsil ettiğini söylüyor ama terörü destekledikleri için görevden alınan belediye başkanlarını ziyarete gidiyor.

Orada terörle mücadele eden komutanları ziyaret etmiyor. O komutanları ziyaret etseydi gerçekten 16 milyonu temsil ettiğini söyleyebilirdi" dedi.


SÜREKLİ TERLİYOR!
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İBB Başkanı İmamoğlu için, "Sürekli terliyor" diyerek zor durumda kaldığını vurguladığı da belirtildi..

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.