Balığı yedi 2 kolu 2 bacağı kesildi!

Balığı yedi 2 kolu 2 bacağı kesildi!

Ölümcül bakteri bulunan balığı yiyen kadının hayatı karardı. Ölümcül bakteri nedeniyle 2 bacağı 2 kolu kesildi…

İnsanların hayatını riske atabilecek bakterilerden korunmak her zaman zor olmuştur. Özellikle deniz ürünlerinin barındırabileceği kötü bakteriler insanların mağdur olmasına neden olabiliyor.

Bunun en son örneklerinden biri ABD’de yaşandı. Pazardan aldığı balığı tüketen 40 yaşındaki kadın, ölümcül bir bakteri nedeniyle 2 kolu ve 2 bacağını kaybetti.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kalifornia eyaletinde hayatını sürdüren 40 yaşındaki Laura Barajas, bakteri barındıran tilapia cinsi balığı yedikten sonra kendinden geçti. Apar topar hastaneye kaldırılan kadının 2 kolu ve 2 bacağı ampute edildi.

 

PAZARDAN SATIN ALDIĞI BALIĞI YEDİKTEN SONRA FENALAŞTI

 

Laura'ın Barajas yakın arkadaşı Anna Messina, Laura'nın pazardan aldığı tilapia cinsi balığı satın alıp yedikten sonra fenalaştığını ifade etti. Anna "6 yaşında bir oğlu olan Barajas'ın, San Jose'deki yerel bir pazardan satın aldığı balığı yedikten günler sonra fenalaştı. Neredeyse hayatını kaybediyordu. Bir solunum cihazına bağlıydı. Parmakları siyahtı, ayakları siyahtı, alt dudağı siyahtı. Tam bir sepsisi vardı ve böbrekleri yetmezlik gösteriyordu" diye konuştu.

 

2 KOLU 2 BACAĞI KESİLDİ

 

Talihsiz kadının 2 kolu ve 2 bacağı kesildi. Messina, Barajas'ın Vibrio Vulnificus adlı, çiğ deniz ürünlerinde ve deniz suyunda bulunan potansiyel olarak ölümcül bir bakteri ile enfekte olduğunu söylüyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.