Barcelona şampiyonluk kutlamalarına başladı

Barcelona şampiyonluk kutlamalarına başladı

İspanya Ligi La Liga’da şampiyonluğunu ilan eden Barcelona şampiyonluk kutlamalarına başladı.

İspanya ligi La Liga’da Barcelona şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray2ın eski futbolcusu Emre Çolak'ın oynadığı Deportivo ise küme düştü.  2017- 2018 sezonunun şampiyonu olan Barcelona şampiyonluk maçını Deportivo’yla oynadı. Rakibini 4-2 mağlup eden Katalan ekip, şampiyonluk kutlamaları için sokağa çıktı.


Emre Çolak ilk golünü Barcelona'ya attı

Barcelona’nın Deportivo karşısındaki golünü Lionel Messi (3) ve Philippe Countinho attı. Messi’nin 3 gol kaydettiği karşılaşmada asistler ise Luis Suarez’den geldi. 4-2 b,ten karşılaşmada Deportivo’nun gollerini ise Lucas Perez ve eski Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak kaydetti. Çolak’ın bu maçta attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti.

Nağmağlup unvanını korudu

La Liga’da 2017 -2018 sezonunun şampiyonu olan Barcelona ligde en yakın rakibi olan Atletico Madrid’e 11 puan, ezeli rakibi Real Madrid’e ise 15 puan fark atarak liderliği tamamladı. Barcelona ayrıca bu sezon elde edilen bu skorla nağmalup unvanını da korumayı başardı.

Şampiyonluk turu

Şampiyonluğun ardından Barcelona futbolcuları ve teknik ekibi takım otobüsüyle şehirde kutlama turuna çıktı. Katalanların coşkusu Barcelona sokaklarında kutlanmaya devam edecek.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.