Başakşehir – Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Başakşehir – Beşiktaş maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig’in 11. Haftasında Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışındaki en önemli rakiplerinden Beşiktaş’ı konuk etti. İşte ayrıntılar;

Medipol Başakşehir, evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Spor Toto Süper Ligde Medipol Başakşehir, evinde Beşiktaş'ı 1-0 yenerek ligin zirvesinde yer aldı.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin berabere kaldığı haftada lider Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, fırsatı kullanamadı. Siyah – Beyazlı Kulüp, Epureanu'nun golüyle yıkılırken zirveden de 6 puan geriye düştü.

Maça iyi başlayan Medipol Başakşehir'de 6. dakika Elia topu ağlara gönderdi fakat VAR'a giden hakem Halis Özkahya, pozisyonun öncesinde ofsayt olduğuna hükmetti.

Ataklarına devam eden ev sahibi Başakşehir 18. dakikada aradığı golü Epureanu'yla buldu. Bu arada Beşiktaş'ta 25. dakikada Adriano sakatlık geçirirken Caner Erkin oyuna dahil oldu. Devrenin sonuna doğru vites yükselten Beşiktaş, aradığı golü bulamayınca soyunma odasına 1-0 geride girdi.

MERT GÜNOK ÇİZGİDEN ÇIKARDI

İkinci yarıya da iyi giren Beşiktaş, Mustafa Pektemek ve Babel'le tehlikeler yarattı. Bu arada bir zorunlu değişiklik de Başakşehir'den gelirken 62'de Elia'nın yerine Napoleoni oyuna girdi. İlerleyen dakikalarda Beşiktaş ataklarını sıklaştırırken 90+6'da Vagner Love'ın şutunu Mert Günok çizgiden çıkardı bu pozisyonun ardından son düdük çaldı: 1-0.

BAŞAKŞEHİR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Bu sonuçla 24 puana yükselen Medipol Başakşehir, en yakın rakibi Galatasaray'ın 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 18 puanda kaldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.