Başakşehir – Bursaspor maçı neden ertelendi? Kulüp başkanları açıkladı…

Başakşehir – Bursaspor maçı neden ertelendi? Kulüp başkanları açıkladı…

Süper Lig’in 23’üncü haftasındaki Başakşehir – Bursaspor maçı, hava şartları nedeniyle mücadelenin 5’inci dakikasında ertelendi. Karşılaşma yarın aynı saatte kaldığı yerden devam edecek.

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Başakşehir’le Bursaspor’un bu akşam saat 19:00’da başlayan karşılaşması, maçın 5’inci dakikasında yoğun kar yağışının görüşü olumsuz etkilemesi nedeniyle yarına ertelendi. 

Başakşehir ile Bursaspor’un Fatih Terim Stadı’nda yapacağı maç, karşılaşmanın 5’inci dakikasında yoğun kar yağışı sebebiyle yarın aynı saate, aynı dakikada başlamak üzere ertelendi.

BURSASPOR BAŞKANI ALİ AY’DAN AÇIKLAMA

Maçın ertelenmesinin ardından Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Maalesef görüntüyü engellediği için görüş mesafesi, hakemin kararlarında hata olabileceği için hocam böyle uygun gördü. Ama yarın akşam daha fazla yağış olacağı söyleniyor, bakacağız" ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞ MESAFESİ NEDENİYLE ERTELENDİ!

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Zemindeki kar değil, görüş mesafesi nedeniyle kaleciler ve hakem göremediği için ertelendi. Yarın hakem ve federasyon karar verecek. Yarın inşallah aynı saatte oynayacağız" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.