Başkan Ağaoğlu’ndan teknik direktör açıklaması

Başkan Ağaoğlu’ndan teknik direktör açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör arayışlarına ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu ve 3 genç futbolcunun transferine ilişkin bilgi verdi. İşte ayrıntılar;

Bordo – Mavili Kulüp teknik direktör arayışında ince eleyip sık dokuyor.  Başkan Ahmet Ağaoğlu teknik direktör arayışı hakkında kritik bir açıklama yaptı ve Okay, Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’nın transfer durumuna ilişkinde bilgi verdi.

EN UYGUN HOCAYI GETİRECEĞİZ

Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Trabzonspor’un hedeflerine ve şartlarımıza en uygun hocayı göreve getireceğiz. En kısa zamanda anlaştığımız teknik direktörü açıklayacağız. Listemizde sadece yerli değil, yabancı isimler de var. Önemli olan nokta; şartlarımızı kabul edecek bir çalıştırıcıya takımı emanet etmek. Yoksa 3 gün sonra “Bu niye böyle oldu” diyecek hoca bulmak kolay. Ancak sonrası kriz. Bunu geçmişteki örneklerden Trabzonsporlular çok iyi biliyor. Zaten bu yüzden zaman alıyor. Ama kimse merak etmesin. Trabzonspor için en iyisi olacak” dedi.

SATMAYACAĞIZ

Avrupa kulüplerinin radarında olan Abdülkadir Ömür, Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı’yla ilgili de net konuşan Başkan Ağaoğlu, “Defalarca söyledik, anlamadılar. Bu 3 oyuncumuz da altyapı için büyük örnek. Bu örnekleri böyle zamanda kaybedersek, arkalarından gelenlere bir şey anlatamayız. Bu futbolculara değer vermemiz gerekir. Değer vermenin yolu da onları takımda tutmak, en iyi performansı almak. Okay’ı da, Abdülkadir’i de Yusuf’u da satmak istemiyoruz” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.