Başkan Gümüşdağ’dan Arda Turan açıklaması

Başkan Gümüşdağ’dan Arda Turan açıklaması

İspanyol ekibi Barcelona’da forma şansı bulamayan ve 18 kişilik kadroya dahi alınmayan Arda Turan’ın devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağı kesinleşti.

Devre arası transfer döneminde Barcelona’dan ayrılacağı kesinleşen 30 yaşındaki yıldız futbolcu için Başakşehir’in devreye girdiği, oyuncu ve kulübü ile el sıkıştığı öğrenildi.

Arda’nın transferi için Barcelona'ya giden ve kulüp yöneticileriyle görüşen Göksel Gümüşdağ, müjdeyi verdi.

Kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ ile asbaşkanlar Mesut Altan ve Mustafa Saral, milli futbolcunun transferi için dün Barcelona şehrine giderek, Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile bir araya geldi.

Gümüşdağ, yapılan görüşmeler sonucunda hem Bartomeu hem de Arda ile her konuda anlaşma sağladı. Barcelona Yönetim Kurulu bugün Arda Turan’ın sezon sonuna dek Başakşehir’e kiralanması ile ilgili kararı imzalayacak ve ardından resmi imzalar atılarak transfer kesinleşecek. Transferi yüzde 99 biten milli futbolcu, yarın ya da perşembe günü Başakşehir’in kampına katılacak.

ARDA’NIN İSTEMESİ ÖNEMLİ

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bütün amacımız Arda Turan’ın o güzel futbolunu yeniden ortaya koyabilmesi ve yeniden milli takıma yükselebilmesi. Arda, bizim çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir oyuncu. "Onun yeniden futbol dünyasının yıldızı olmasını yürekten istiyoruz. Bizim onu istediğimiz kadar, onun da bizi istemesi önemliydi. Bundan dolayı Arda ile konuşmaya karar verdik ve kendisiyle son derece yararlı bir görüşme yaptık. Arda, yeniden dünya yıldızı olmaya geliyor.”

ARDA TURAN NE KADAR KAZANACAK?

Arda Turan, bu sezonun ikinci yarısı için 4 milyon Euro (17 milyon TL), gelecek sezon için ise 6 milyon Euro (26 milyon TL) ödemeyi teklif etti. Bu öneriyi kabul eden milli yıldız, 1.5 yıllığına Başakşehir'e 'evet' dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.