Başkan Orman Benfica ile görüştü! İşte Talisca için yapılan flaş teklif

Başkan Orman Benfica ile görüştü! İşte Talisca için yapılan flaş teklif

Beşiktaş’ın başarılı Başkanı Fikret Orman, İngiltere’de Benfica Başkanı Luis Filipe ile bir araya geldi ve Talisca için şok bir teklifte bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Beşiktaş’ın Benfica’dan iki yıllığına kiraladığı Anderson Talisca gösterdiği performans ile Avrupa’nın büyük kulüplerinin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor. Beşiktaş ise yıldız futbolcuyu elinden kaçırmak istemiyor ve bonservisini Benfica’dan almak istiyor. Bu doğrultuda Başkan Fikret Orman ve yöneticiler ikna çalışmalarına başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in takımın başına geçmesiyle başarıdan başarıya koşan Beşiktaş’ta yaklaşan devre arası öncesinde transfer çalışmaları hız kazandı. Özellikle sezon sonu eski takımına dönecek olan Talisca’nın bonservisinin ödenip alınması bekleniyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yıldız oyuncu Talisca için Benfica Başkanı Luis Filipe’ye 10 milyon euroluk teklifte bulunduğu ve daha fazla yukarı çıkmayacağı iddia edildi.

Öte yandan Beşiktaş’ın Hırvat savunma oyuncusu Vida transferini de devre arasında en kısa zamanda açıklayacağı öğrenildi.

siyasetcafe.com

Kaynak:Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.