‘Bay Yanlış’ renkli senaryosuyla izleyicisiyle buluşmaya hazır-FRAGMAN

‘Bay Yanlış’ renkli senaryosuyla izleyicisiyle buluşmaya hazır-FRAGMAN

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ile Banu Zengin’in üstlendiği, başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in oynadığı ‘Bay Yanlış’ dizisi 26 Haziran akşamı Fox TV’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Başarılı oyuncu Can Yaman dizi ile ilgili heyecanını  “Zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde izleyicilerimize keyifli saatler geçirtecek bir hikaye ile geliyoruz. Yayınlanan tanıtımlarla sizlerden çok güzel geri dönüşler aldık, biz de sizler kadar heyecanlıyız. Cuma günü herkesi ekran başına bekliyoruz. ” sözleriyle dile getirdi.

 

Güzel oyuncu Özge Gürel ise “Doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrular içinde, kendi olmakta, kendi kalmakta inat etmenin eğlencesi üzerine renkli bir hikaye geliyor, anlatması bile keyifli bir de işi düşünün. 26 Haziran Cuma sizlerleyiz” dedi.

 

 BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU BU DİZİDE

Merakla beklenen romantik komedinin yeni tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz, büyük beğeni topladı. Dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.

Dizide; Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.   

 

DOĞRU ERKEĞİ BULMA STRATEJİLERİ

Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.