Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı ateş püskürdü!

Bebeğini kaybeden Şeyma Subaşı ateş püskürdü!

Bebeğini kaybettiğini açıklayan Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığı iddialarına tepki gösterdi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bebeğini kaybettiğini açıklamıştı.

Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünü ertelediğimi yazmıştım. Maalesef bu stresin bebeğimin kaybına da neden olduğunu duyurmak zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkürler. Yas tutmak ve bu duyguların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.

 

AYRILIK İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

 

Zor günler yaşayan Şeyma Subaşı, önceki gün Ibiza'da görüntülendi. Arkadaşlarıyla tatil yapan Subaşı'nın yanında sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin olmaması ve parmağına tektaşını takmaması ayrılık iddialarını kuvvetlendirdi.

 

“KONUŞMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

 

Şubaşı, "Beni biraz bırakın. İnsanın kaybına saygınız olsun. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram'dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim. Lütfen, biraz saygı. Türk basınında hakkımda çıkan haberlerle ilgilenmiyorum. O yüzden de her açıklamamı İngilizce yazıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.