Beckham ailesini düğün telaşı sardı

Beckham ailesini düğün telaşı sardı

Eski futbol yıldızı David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın oğlu olan Brooklyn Beckham ve Amerikalı aktris Nicola Peltz Instagram’da paylaştıkları fotoğraf ile nişanlandıklarını açıkladı.

21 yaşındaki Brooklyn’in küçük kız kardeşi Harper’ın çektiği karede, mavi takım elbise içindeki Brooklyn yeni nişanlısına sevgiyle bakarken görünüyor.

 

Brooklyn fotoğrafı şu mesajla paylaştı:

“İki hafta önce ruh eşime evlenme teklif ettim ve evet dedi. Dünyanın en şanslı erkeğiyim. En iyi koca ve bir gün en iyi baba olmaya söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim”

 

Nicola da aynı fotoğrafı 1,6 milyon takipçisiyle paylaştı ve fotoğrafı paylaştığı mesajda nişanlısına övgüler yağdırdı.

Bates Motel isimli televizyon dizisinin yıldızı şunları yazdı:

“Beni dünyanın en şanslı genç kadını yaptın. Hayatımın geri kalanını senin yanında geçirmek için sabırsızlanıyorum. Senin aşkın en değerli hediye. Seni çok ama çok seviyorum bebeğim ve bu fotoğraf için teşekkürler Harper.”

 

Nicola’nın gönderisinin altına Brooklyn şu yorumu yaptı:

“Sonsuza dek benim kadınım. Seni her şeyden çok seviyorum.”

Brooklyn’in gönderisi şu ana kadar 600 binden fazla beğeni aldı ve Formula 1 şampiyonu Lewis Hamilton da dahil çiftin ünlü arkadaşlarının mesajlarıyla dolup taştı. Hamilton, “Tebrikler kardeşim” yorumunu yumruk emojisiyle birlikte paylaştı.

Haberden kısa süre sonra Brooklyn’in annesi Victoria Beckham, aynı fotoğrafı kendi Instagram hesabında paylaşarak çifte tebriklerini iletti.

Victoria şöyle yazdı:

“EN heyecan verici gelişme!! (Hiçbir şey) bizi Brooklyn ve Nicola’nın evleniyor olmasından daha fazla mutlu edemezdi ! Size bolca aşk ve ömür boyu mutluluk diliyorum. İkinizi de çok seviyoruz.”

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.